Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Soccer School Trainingsmodule: Trainen als PSV'er

Logo https://scrollytelling.psv.nl/drie-dagen-lang-psv-er-met-de-psv-soccer-school-driedaagse

Met de nieuwe PSV Soccer School Driedaagse kunnen voetballers van 7 tot 12 jaar drie dagen leven als een echte prof: van trainingen onder begeleiding van PSV-coaches tot aan een rit in de spelersbus naar het Philips Stadion. Benieuwd wat het inhoudt? Scroll dan mee.


Naar boven

De focus ligt tijdens de PSV Soccer School Driedaagse op de voetbaltechnische aspecten. De deelnemende voetballers maken kennis met de trainingsmethoden en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Op dag drie sluit je de driedaagse af met een toernooi, waarbij alle geleerde skills in praktijk gebracht kunnen worden.

Naar boven

Naast het voetbalgedeelte, beleven de deelnemers het leven van een voetballer ook op een andere manier. Net als de jeugdspelers van PSV helpt iedereen mee om de spullen naar het veld te dragen. Maar ook vertrekken ze met de spelersbus van De Herdgang naar het Philips Stadion. Net als de selectie van Phillip Cocu. 

Naar boven

Persoonlijke aandacht staat bij de PSV Soccer School hoog in het vaandel. Om iedere speler de juiste aandacht te geven wordt er getraind in kleine groepen. De groepen bestaan uit maximaal zestien spelers onder begeleiding van een tweetal trainers.

Naar boven

Tijdens de driedaagse krijg je onder andere drie professionele trainingen, een rit van De Herdgang naar het Philips Stadion in de spelersbus van PSV, een PSV-stadiontour, een officieel PSV Soccer School Tenue (shirt, broek & kousen) en een gave finaledag met daarin een techniekcircuit, afsluitend toernooi en een prijsuitreiking.

Naar boven

De PSV Soccer School Driedaagse is voor voetballers (jongens en meiden) van 7 tot en met 12 jaar. Er worden twee edities georganiseerd, de eerste is voor voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar en de twee editie is voor voetballers van 10 tot en met 12 jaar.

Naar boven

Deelnemers kunnen zich tot en met 12 juli inschrijven voor de Driedaagse.  De PSV Soccer School Driedaagse vindt deze zomer twee keer plaats. De eerste editie voor 7 tot en met 9 jarige voetballers wordt georganiseerd van woensdag 19 juli tot en met vrijdag 21 juli. De tweede editie voor 10 tot en met 12 jarige voetballers start op maandag 24 juli en eindigt op woensdag 26 juli.


Naar boven

De kosten voor de PSV Soccer School Driedaagse bedragen € 199,- per speler. Leden van FC PSV krijgen 5% korting. 

Kijk op psv.nl/soccerschool voor meer informatie en schrijf je hier direct in voor de editie van 7-9 jaar of 10-12 jaar!


Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan