Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Eerste training PSV 17-18

Logo https://scrollytelling.psv.nl/eerste-training-psv-17-18

‘Op zoek naar revanche’ kopt het Algemeen Dagblad maandagochtend. PSV, kampioen van 2015 en 2016 wil na een seizoen zonder hoofdprijs in 2018 nieuw zilverwerk aan de prijzenkast toevoegen. Maandag omstreeks 12.00 uur begint voor de selectie die missie met de eerste training.

© PSV Media | Photo-Prestige
Naar boven
Rond 10.30 uur druppelen de spelers binnen. Eén voor één. Van Nicolas Isimat tot Sam Lammers. Alleen Santiago Arias, Andrés Guardado en aanwinst Hirving Lozano ontbreken. De Colombiaan meldt zich deze week in Eindhoven, beide Mexicanen sluiten op 15 juli aan.

Naar boven
Met vuurwerk worden staf en spelers onthaalt door de fans, die onder meer de van een verhuur teruggekeerde Adam Maher en talenten Dante Rigo en Albert Gudmundsson op het veld zien staan. Remko Pasveer, is wel afwezig. Hij heeft de ruimte gekregen om te onderhandelen over een transfer.

Naar boven

Wel op het veld staat verdediger Jordy de Wijs. Hij keert terug van een verhuurperiode bij Excelsior en krijgt de kans zijn plek af te dwingen bij PSV. 'En daar ga ik honderd procent voor. Ik ben beter, meer ervaren en sta te trappelen om weer te beginnen. Al heel lang.’

Naar boven
Revanche op vorig seizoen is het toverwoord. Bart Ramselaar maakt voor het eerst de hele voorbereiding mee en is duidelijk over de doelstelling dit jaar. ‘Die is er maar één in de Eredivisie dit jaar: kampioen worden. Ik heb er zin in, heb m’n rust kunnen pakken en weet dat we kunnen leren van vorig jaar.’

Naar bovenDe eerste dag waarop PSV aan die doelstelling werkt eindigt met handtekeningen en selfies. Ook de komende dagen worden die uitgedeeld.  

Naar boven

Deze week traint PSV namelijk dagelijks op De Herdgang. De poorten van het complex zijn geopend voor supporters. Zaterdag wacht de eerste oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk (aftrap: 16.00 uur). Op 10 juli vertrekt de selectie op trainingskamp naar Zwitserland.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan