Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Isimat bezorgt PSV in extremis achtste zege op rij: 0-1

Logo https://scrollytelling.psv.nl/isimat-bezorgt-psv-in-extremis-achtste-zege-op-rij-0-1

PSV heeft in extremis de winnende serie in de Eredivisie weten voor te zetten. In een tweede helft waarin de ploeg lange tijd ver werd teruggedrongen door PEC Zwolle zorgde Isimat in de 90e minuut voor ontlading in het uitvak: 0-1.

Naar boven


In Zwolle, waar Cocu Arias moet missen, beleeft PSV een moeizame openingsfase. Het fel startende PEC drukt de ploeg ver terug op eigen helft, maar weet het overwicht niet om te zetten in kansen.

Naar boven

Na een minuut of twintig kruipt PSV wat uit de schulp. Zo duikt Locadia op voor Boer, die net op tijd uit zijn doel is om de aanvaller van een kans af te houden. Vanaf dat moment neemt PSV het initiatief over.

Naar boven


Te vaak leidt dat net niet tot kansen, waar de mogelijkheden op doelrijp gevaar er wel zijn. Eenmaal weet PSV Boer te passeren. De Jong doet dat uit een hoekschop, maar ziet zijn inzet van de lijn gehaald worden.

Naar boven

Na rust verliest PSV grip op de wedstrijd. Zeker in de openingsfase van de tweede helft. Er zijn kansen voor Sandler (vrije trap) Mokhtar (individuele actie) en even later ook Israelsson (van dichtbij).  Met het nodige fortuin blijft het scorebord op 0-0 staan. Aan aanvallen komt PSV amper toe.


Naar bovenPas in de slotfase duikt de ploeg van Cocu weer voor Boer op. Eenmaal weet de doelman een treffer nog te voorkomen, maar in de 90e minuut ontploft het uitvak als Isimat van dichtbij een rebound binnen werkt: 0-1.

Naar boven
'Ik ben blij en ik hoop de fans are happy too', verkondigde de verdediger na afloop bij FOX Sports. Zijn reactie op de wedstrijd lees je hier

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan