Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Locadia en Lozano helpen PSV langs Roda

Logo https://scrollytelling.psv.nl/locadia-en-lozano-helpen-psv-langs-roda

Na zeges op AZ en NAC Breda heeft PSV ook het derde eredivisieduel van het seizoen gewonnen. In het Philips Stadion werd Roda JC Kerkrade dankzij een geode eerste helft met 2-0 verslagen door goals van Locadia en Lozano.© PSV Media | Photo-Prestige

Naar boven

Zonder de door een blessure afwezige Arias schiet PSV uit de startblokken. De eerste de beste kans is direct raak. Locadia ontsnapt aan de buitenspel en rondt beheerst af. Na zeven minuten leidt PSV al.

Naar boven

Nauwelijks uitgejuicht krijg Lozano al de kans om de score te verdubbelen. De Mexicaan verschijnt vrij voor PSV-huurling Jurjus, maar schiet te slap om het de doelman moeilijk te maken.

Naar boven

Maar een verdubbeling van de voorsprong is een kwestie van tijd. PSV speelt attractief, creëert kans op kans en scoort voor rust nog eenmaal. Lozano geeft het laatste zetje aan een mooie PSV-aanval, lopend over vele schijven: 2-0.

Naar boven


Ook na rust zoekt PSV de aanval, zij het wat minder enthousiast dan in de eerste 45 minuten. Het levert zo af en toe een mogelijkheid op. De grote kansen van voor rust worden echter niet meer gevonden.

Naar bovenDoelpunten daarom ook niet. PSV trekt met negen punten uit drie wedstrijden het interlandweekeinde in. Toch valt er volgens Van Ginkel en Cocu nog wat te verbeteren bij PSV.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan