Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV - OSIJEK

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-osijek

De seizoenstart van PSV is uitgelopen op een teleurstelling. In het Philips Stadion verloor de ploeg met 1-0 van NK Osijek. Een lastige uitgangspositie met het oog op de return.

Naar boven


De woorden nieuw en hiërarchie. Tijdens de voorbereiding vielen ze zowat dagelijks. Na het vertrek van Guardado en Moreno moeten midtwintigers PSV gaan dragen. Eén van hen is Van Ginkel. De nieuwe captain van PSV.

Naar boven


Het is voor de buitenwacht de grootste verrassing die het eerste opstellingsformulier telt. Groter dan de basisplaatsen voor Ramselaar en Bergwijn, die spelen ten faveure van Pröpper en Pereiro.

Naar boven


Het PSV-overwicht is groot voor rust, maar omdat de Kroaten de rijen lang gesloten houden blijven echte kansen lang uit. Met schoten van afstand is PSV het dichtst bij een treffer, die voor rust niet valt.

Naar boven

In de tweede helft krijgt PSV al snel een grote tegenslag te verwerken. Barasic zet Osijek na een overtreding van Brenet uit een strafschop op voorsprong. Het is voor Cocu het signaal in te grijpen.

Naar bovenDrie minuten na de openingsgoal is het zo ver. Lozano maakt zijn debuut voor PSV. De Mexicaanse aanwinst komt tegelijk met Pereiro het veld in en brengt flair, maar ook hij komt niet tot scoren.

Naar boven


Bergwijn is met een pegel op de paal nog dichtbij een goal. Eén die niet wil vallen. PSV verliest het eerste duel in de derde voorronde van de UEFA Europa League. De return volgt volgende week in Kroatië. Reacties op PSV.nl.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan