Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV zonder problemen langs Putten

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-zonder-problemen-langs-putten

Op Sportpark Putten End heeft PSV zich donderdagavond zonder grote moeite geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg van Cocu was uiteindelijk met 4-0 te sterk voor gastheer SDC Putten.

Naar boven

Op het Puttense kunstgras start PSV met onder anderen Maher, Paal, Ramselaar en Lammers. Van Ginkel, Isimat en Arias krijgen rust.

Naar boven

Eén van de nieuwkomers in het elftal laat zich direct van zijn beste kant zien. Na 6 minuten kegelt Maher PSV op voorsprong door van een meter of twintig doeltreffend uit te halen: 0-1.

Naar boven


Vrij snel daarna zijn er kansen voor Ramselaar en Pereiro. Waar de één de bal niet op doel krijgt, vindt de ander de keeper. Het overtuigende begin krijgt in het restant van de eerste helft een weinig passend vervolg.

Naar boven

PSV zakt wat weg, komt niet tot uitgespeelde kansen en moet af en toe waken voor een Puttense uitbraak, al komt de thuisploeg niet verder dan wat dreigende tegenstoten.

Naar bovenNa rust opent Putten fel, wat wel leidt tot gevaarlijke situaties voor het doel van Zoet, die echter geen enkele keer reddend moet optreden. Aan de overzijde is Lammers tot tweemaal toe gevaarlijk.
 

Naar boven
Eerst kopt hij van dichtbij nipt over het Puttense doel, niet veel later vindt zijn voet de lat na een aanval over vele schijven.

Naar boven


Het is de vooraankondiging van de beslissing, die na een uur spelen daadwerkelijk valt. Van dichtbij knikt Luckassen een slim genomen vrije trap achter Putten-keeper Hoogewoning: 0-2. 

Naar boven


Via Maher en Lammers loopt PSV vervolgens uit naar 0-4. De door PSV-opgeleide Rigo debuteert in de tussentijd in het eerste elftal, dat later vanavond hoort wie het in de volgende ronde treft.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan